Legyen a MyKiri mezőgazdasági partnere, csúcstechnológiával előállított in – vitro növényeinkkel fokozza üzeme növekedését!

Egészséges és fajtaazonos in – vitro növényeinkkel a betakarítás 5-10 év múlva (az éghajlati és termesztési körülményektől függően) elvégezhető, és a hagyományos növényeknél lényegesen magasabb bruttó árrést hozhat. Dióhéjban ez a kereskedelmi célú faanyagtermesztés gazdasági logikája és a jövő input faanyag és klíma politikája!

A MEGTERMELT FÁKAT SZERZŐDÉSES ÁRON VISSZAVÁSÁROLJUK ÖNTŐL VAGY A RÖGZÍTETT ÁR FÖLÖTT ÉRTÉKESÍTJÜK!

Kiri (Paulownia), a világ leggyorsabban növő fája, még a mérsékelt szélességi körökben is lényegesen költséghatékonyabb lehet, mint a szokásos termesztett fafajok, mivel a MyKiri-nél saját Kiri fajtákat és szelekciókat fejlesztettünk ki, amelyek nagyon jól alkalmazkodnak a különböző éghajlati viszonyokhoz.

Mezőgazdasági partnerség

Gazdálkodási partnerként Ön közel 20 éves tapasztalatunkból, számítási, gazdálkodási és termesztési tanácsadásainkból, valamint faanyag-visszavásárlási garanciánkból profitálhat. Szakembereink végigkísérik ültetvénye fejlődését és hasznos tanácsokkal látják el Önt a termesztési technológia vonatkozásában. A kapott érték közös érdekünk, felvásárló integrátorként fontos nekünk az Ön ültetvénye mennyiség, idő és minőség vonatkozásában egyaránt!

Írja meg velünk közösen a saját sikertörténetét!

A MyKiri növények gyors növekedése mellett a könnyű és könnyen feldolgozható faanyagok virágzó piaca. Legyen szó akár bútorzatok, sport és hangszerek, lakókocsik, hajók vagy játékok gyártásáról avagy laminált fapanelek létrehozásáról - a fenntartható faalapú anyagok iránt olyan nagy a kereslet, mint még soha korábban!

Az Ön partnere a sikerhez: MyKiri

2005 óta kizárólag saját magunknak termesztjük a saját Kiri fajtáinkat. Izgalmas újdonságként azonban a 2021-es termesztési szezonra megnyitjuk kapuinkat, és mostantól hosszú távú gazdálkodási partnerséget kínálunk korlátozott számú gazdálkodónak és más érdeklődőknek. Mostantól Ön is könnyebben belevághat a kereskedelmi célú fakitermelésbe, profitálhat a kiemelkedő fahozamból, és kihasználhatja Kiri fajtáink különösen egyenes növekedési tulajdonságait!

Ültetvényüzemeltetőként és fakitermelőként 20 év tapasztalattal rendelkezünk az egyes fafajták termesztése terén, és a legjobb kapcsolatokat ápoljuk a számos beszerző iparágon belül. Örömmel osztjuk meg Önnel ezeket a kereskedelmi előnyöket a Gazdálkodási partnerség keretében. A fiatal növények értékesítésén túlmenően széles körű tanácsadást is tudunk nyújtani Önnek a termőhely kiválasztásával, a termesztési technikákkal és a gondozással kapcsolatban. A betakarítás után a megtermelt faanyagot az Ön számára legjobb áron értékesítjük vagy megvásároljuk!

További információk most!

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 21 252 6255

E-mail: info@mykiri.hu

SKYPE: MyKiri Global

Legyen a Partnerünk!

0