A MyKiri szelekciók a világ leggyorsabban növekvő fajtái, ideális körülményeket biztosítva egy év alatt több mint 4-5 métert nőnek, az erdei termelésben tapasztalt termeelési idők töredéke alatt kitermelhetők!

A MyKiri mikroszaporító laboratóriuma és akklimatizációs technológiája garantálja, hogy az Ön növényei minden tekintetben megkapták azt a törődést ami szükséges azok termelékenységéhez! A mikroszaporítási folyamat során a növényeket steril körülmények között, speciális táptalajok segítségével mikro dugványozzuk, majd a szelektált egyedeket gondos akklimatizációs eljárás során, mesterséges megvilágítás, klíma és tápanyag visszapótlás mellett neveljük tökéletesre. A termelés során semmiféle géntechnológiát nem használunk, hagyományos biológiai, agrotechnikai és nemesítői technológiákat fejlesztünk tovább a sikeres és fenntartható csemetetermesztés érdekében!

A kész növények csomagolását speciális, erre a célra kialakított klimatizált dobozokba végezzük el így akár hosszabb közúti szállítási folyamatokat is gond nélkül elviselnek! Egy szállítójármű akár 40 – 50 ezer darab növényt is képes Önnek leszállítani egyidőben!

Nézze meg a galériát, kattintson ide!

Ültetvény telepítési szolgáltatásaink

Minden MyKiri ültetvény projekt egyedi és tervezett! Minden területnek más – más adottságai vannak így kellő körültekintéssel tervezzük meg az Ön új ültetvényét!
Komplex szolgáltatásunk, mely garantálja az Ön ültetvényének sikerességét:

  • terület felmérése, GPS alapú kitűzése, telepítése
  • talaj előkészítési és tápanyag vizsgálati, tápanyag utánpótlási tervezés, kivitelezés
  • automata öntözőrendszer tervezése és kiépítése
  • agrotechnikai és egyéb fenntartási munkálatok elvégzése
  • az Ön által megtermelt faanyag felvásárlása, értékesítése

A "Mi Kiri" faanyagunk

A faanyag gazdaságosságát nagymértékben meghatározza a termék minősége és a kínált fa származása. A MyKiri célja, hogy a faanyag legjobb tulajdonságait hozzuk ki fenntartható és gazdaságos módon. Ezt úgy érjük el, hogy kizárólag egészséges, egyöntetű és fajtaazonos szaporítóanyagot használunk alapos termőhelyválasztás és fenntartható termelési módszereket használatával. Megfelelő, támogatott agrotechnika alkalmazásával a kapott végtermék egyöntetű, első osztályú és csomómentes ipari faanyag.

A Kiri fa piaca évről - évre növekszik, a MyKiri -nél szorosan együttműködünk a hazai és nemzetközi fafeldolgozó cégekkel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan mérlegeljük az új piaci tendenciákat, és a legjobban igazítsuk a termesztési intézkedéseket azokhoz.

Üzlet és egészséges környezet

Az üzlet hatékonyság mellett a MyKiri számára kiemelten fontos a környezetterhelés csökkentése, az általunk végzett munka környezet hatékonysága! Ültetvényeink csökkentik a világ erdeire nehezedő nyomást, termelékenységükkel csökkentik a természetes erdeink pusztítását! Az ültetvényes jellegű fák nagy előnye a hagyományos mezőgazdasági technológiákkal szemben, hogy a mélyen gyökerező fajták nem a felszíni talajrétegek tápanyagtartalmát veszélyeztetik. Az ültetvények talajfelszíne alkalmas lehet akár egyidejűleg pillangós vagy egyéb takarmánynövények egyidejű hasznosítására, állattartásra, a záródott ültetvények fantasztikus mikroklímát biztosítanak haszonállatai számára akár nagy melegben és hidegben egyaránt! Az állatok és lágyszárú növénytársulások egyidejűleg biztosítják a kívánt tápanyagtartalmat és talaj konzisztenciát növényei számára.

Egy hektár MyKiri ültetvény megközelítőleg 35–50 tonna CO2-t nyelnek el hosszú időre a légkörből!

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 21 252 6255

E-mail: info@mykiri.hu

SKYPE: MyKiri Global

Szelekciónk

0