Legyen a MyKiri termesztője, értelmezzük újra a növénytermesztést, védjük a bolygót!
Laboratóriumunkból kizárólag garantáltan egészséges és fajtaazonos szaporítóanyaggal látjuk el Önt!

A gyorsan növő MyKiri fákkal (Paulownia és Robinia ) néhány év alatt a hagyományos mezőgazdaságnak egy kifizetődő alternatíváját és kiegészítését építheti ki. Tapasztalja meg szelekcióink egyedülálló minőségét és kezdjünk bele együtt egy rendkívül vonzó üzleti és klímavédelmi projektbe! Szakértelmével a MyKiri egyedülálló a haszon és klímafák előállítása és telepítése tekintetében!

INGYENESEN ELTELEPÍTJÜK ÜLTETVÉNYÉT*

*A feltételekről érdeklődjön elérhetőséginket!

Kérjen további információkat a termesztési partnerségről most!

Az in vitro technológiával szaporított steril és fajtaazonos növények hozama 30 – 80% - kal meghaladja az egyéb szaporítási eljárásokkal létrehozott fákét! Ne kockáztasson, válassza a MyKiri–t!

Rólunk

A MyKiri haszonfa szelekciói a világ leggyorsabban növekvő fajainak és fajtáinak tudományos, szelekciós eljárással nyert egyedei. Fenntartható fakitermelés céljából történő termesztésük új dimenziókat nyit a szántóföldi termesztés alternatívájaként. A MyKiri vállalatcsoport tudása és felszereltsége által Európában és a világon is az egyik vezető szakosodott vállalata a fenntartható haszonfák termesztésében.

A cégünk
A MyKiri Európa több országában alakít ki ültetvényeket a vásárlók megbízásából, mikroszaporító laboratóriumunk mellett saját termesztő telepekkel rendelkezünk. A MyKiri Európa egyik vezető specialistája a fajtafejlesztés, a fiatal növények termesztése, a termőhelyi felmérés, a telepítés és az ültetvénygondozás területén.

Szakembereink és technológiánk segítségével egyesítjük a tudományt a gyakorlattal, és elsődleges feladatunknak tartjuk a fenntartható fatermelés jövőjét biztosító innovációk kutatását. Innovatív és környezetbarát technológiákra támaszkodunk, hogy a legjobb minőségű faanyagot produkáljuk.

A MyKiri szelekciók előállítása és értékesítése mellett mindig az ökológiai egyensúlyra törekszünk, így a telepítési és tervezési folyamatoknál is elsődleges szempont a környezettudatos építkezés, a technológiák, anyagok gondos megválasztása.

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú és sikeres kapcsolatokat alakítsunk ki! A vásárolt növényanyag vagy telepített ültetvény utógondozása nagyon fontos feladat, sikereinket csak ügyfeleinkkel közösen és a fenntartható termesztés jegyében érhetjük el!

KIZÁRÓLAG EGÉSZSÉGES ÉS FAJTAAZONOS IN VITRO NÖVÉNYEK! 1000 db. RENDELÉS FELETT INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK ÉS ELTELEPÍTJÜK ÜLTETVÉNYÉT!

A csapatunk
A MyKiri csapat lényege a szakembereink sokoldalúságában rejlik. Megtalálhatók a kollégáink között mezőgazdasági, biológiai, műszaki, pénzügyi és faipari szakemberek egyaránt, akik a cégcsoport többi zöldterület kezelési tevékenysége által maximális rálátással bírnak a saját szakterületükre!

A célunk
Fenntartható és felelősségteljes növekedés - ezt képviseli a MyKiri. A "fenntartható" alatt azt értjük, hogy a MyKiri felelősségteljesen cselekszik, hogy hosszú távú befektetési hozamot biztosítson a környezettel és a társadalommal összhangban. Célunk a fenntartható faellátás, hogy kielégíthessük a világ növekvő keresletét, így lehetővé téve, hogy a természetes erdők érintetlenek maradjanak és tovább éljenek. Állítsuk meg a környezetünk rombolását úgy, hogy az emberiség megnövekedett alapanyag igénye is biztosítva legyen! Legyünk okosak, járuljunk hozzá a természetes élőhelyek védelméhez, őrizzük meg környezetünket a jövő generációi számára!

• Jogi nyilatkozat
• Általános Szerződési Feltételek
• Adatvédelmi irányelvek

A MyKiri-ről

Több mint 15 éve szenvedélyesen foglalkozunk az ipari fafajok kutatásával és termesztésével. Európa vezető specialistájaként a fenntartható fakitermelés jövőjét fejlesztjük. Előállított hibridjeinkkel megteremtjük a legmagasabb minőségű ipari fa előállítás, valamint a költséghatékony és a környezetbarát gazdálkodás alapfeltételét. Gazdálkodási partnerségünkön keresztül végigkísérjük ügyfeleinket az ültetvény létrehozás, termesztési technológia lépésein keresztül a szaporítóanyag kiválasztásától, beszerzésétől az értékesítési folyamat lezárásáig.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 21 252 6255

E-mail: info@mykiri.hu

SKYPE: MyKiri Global

mykiri

0